Annons:
 

Hotell Amsterdam

När du bokar hotell i Amsterdams centrala delar, har du aldrig långt till det som är typiskt för staden – kanaler, kullerstensgator, broar och vackra hus.

Växlingskurs

1 EUR / 11,08 SEK

Amsterdam

Här på Resfeber kan du snabbt och enkelt boka hotell i Amsterdam. Nederländernas största stad har mycket att erbjuda besökaren från intressanta sevärdheter och arkitektur till spännande restauranger och ett livligt nöjesliv.

Vill du ha ett så centralt boende som möjligt kan det vara en bra idé att leta hotell vid det stora torget Dam. Här ligger det kungliga palatset och nationalmonumentet, en hög obelisk till minne av offren för Andra världskriget. Härifrån har du dessutom nära till Anne Frank-huset, där hon och hennes familj gömde sig för nazisterna tillsammans med sju andra personer från 1942 till 1944.

Är du intresserad av nattliv är torget Leidseplein en bra plats att utgå ifrån. Härifrån har du dessutom nära till Amsterdams två mest kända konstmuseer: Rijksmuseum och Van Gogh-museum. I det förstnämnda finner du en stor samling holländska 1600-talsmästare som Rembrandt, Jan Vermeer och Frans Hals, medan det sistnämnda hyser världens största samling målningar av Vincent van Gogh och dessutom
+

konst från några av hans samtida kollegor så som Paul Gauguin, Édouard Manet och Claude Monet.

Söker du hotell i närheten av Amsterdams flygplats Schiphol kan vi även erbjuda hotell där. Mellan flygplatsen och Amsterdams centralstation går det tåg dygnet runt, resan tar en dryg kvart.

-
Hus och tulpaner i Amsterdam, Holland.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.