Annons:
 

Hotell Wien

Boka bra hotell i Wien med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Wien, Österrike och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 EUR / 11,02 SEK

Wien

Får vi lov att bjuda upp på en wienervals? Vi har hotell i Wien för alla som vill uppleva den österrikiska staden där både Mozart och Bach har verkat. Wien är bedårande vackert med sin medeltida arkitektur och ståtliga monument och med våra utvalda hotell kommer du nära staden och dess unika historia.

Wien är staden för dig som gillar klassisk musik. Om du vill bo på ett hotell i Wien nära de klassiska operorna så rekommenderar vi ett centralt boende. Vi har hotell i alla prisklasser och om du har möjlighet så bör du ta chansen att se en musikföreställning i världsklass.

Wien är en härlig stad att upptäcka. Här vandrar du runt bland pampiga och vackra byggnader. Kanske drömmer du om att bo på hotell som för tankarna till en annan tid? Den äldre stadsdelen är faktiskt klassad som världsarv och Wien var under lång tid en av Centraleuropas viktigaste städer.

Ett klart måste är att ta del av den berömda kafékulturen i Wien. Slå dig ned på något av de otaliga fiken och beställ en
+

apfelstrudel eller varför inte en sachertårta?

Wien har mycket att erbjuda och vi har noga valt ut ett antal hotell till dig så att du ska kunna välja bland en rad olika prisklasser och standarder. Oavsett vad du väljer är vi säkra på att det låter som ljuv musik i dina öron.

-
Donnerbrunnen, Wien, Österrike.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.