Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Gdansk

Boka bra hotell i Gdansk med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Gdansk, Polen och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 PLN / 2,61 SEK

Boka hotell i Gdansk

Välkommen till Gdansk! Resfeber har hotell i alla prisklasser i denna nordpolska pärla, allt från billiga hotell till lyxigare alternativ. Välj ditt boende utifrån ungefär vad du vill ha ut av semestern. Om du är i Polen på sommaren för att sola och bada så föreslår vi att du väljer ett av våra hotell i närheten av Brzeźno eller Jelitkowo. Vill du uppleva centrala stan både dag och natt kan det vara smart att välja ett boende på Ołowianka-ön, där staden pulserar dygnet runt. Den gamla hansastaden Gdansk har varit såväl tysk som rysk och polsk genom historien och färgats av ockupationsmakternas kultur. Idag är det en smältdegel av central- och östeuropeisk kultur.

Inom Gdansk finns det en mängd transportsätt. Spårvagnar, bussar och "vattenspårvagnen" tar dig enkelt runt i staden. Resfeber rekommenderar den som vill undvika att promenera och istället främst röra sig i stan med spårvagn och buss att låta oss leta upp ett hotell i Gdansk som ligger nära tågstationen Gdańsk Główny, som är en central
+

knutpunkt. Resfeber vill också påminna om att hotellstandard i Polen är något lägre än i Sverige. Därför kan det vara en god idé att boka in sig på ett hotell med betyg från tre stjärnor och uppåt.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.