Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Krakow

Boka bra hotell i Krakow med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Krakow, Polen och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 PLN / 2,61 SEK

Boka hotell i Krakow

Polens näst största stad Krakow är belägen vid floden Wisla och är fylld av levande historia och vackra byggnader. Konsultera oss på Resfeber när det är dags att boka hotell, vi erbjuder boende i Krakow för varje plånbok och smak. Vi har många alternativ, allt från lite enklare budgetvarianter till lyxhotell för den som är ute efter det där "lilla extra".

I Krakow hittar du mängder av sevärdheter. Att åka till saltgruvorna utanför staden tar endast en halvtimme. Koncentrationslägret Auschwitz är närbeläget och ett måste för den som är intresserad av andra världskriget. I häftiga Kazimierz kan du ta en öl och titta på de gamla judiska kvarteren.

För att ta dig runt på bästa sätt är ett tips att lära dig spårvagns- och bussystemet i Krakow. Vi på Resfeber ordnar gärna ett hotell nära någon av kollektivtrafikens knutpunkter. Ett väldigt populärt område är Gamla stan där du hittar fantastisk shopping, obeskrivlig arkitektur och mängder av restauranger, barer
+

och klubbar!

När du reser till Polen är det väl värt att tänka på att hotellstandarden är betydligt lägre än i Sverige. Vi på Resfeber råder dig att boka ett fyrstjärnigt hotell om du förväntar dig svensk standard under din visit i Krakow.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.