Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Lissabon

I vårt stora utbud av hotell i Lissabon hittar du också lägenheter och studios som du kan boka för kortare eller längre tid.

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka hotell i Lissabon

I charmiga Lissabon erbjuder Resfeber boende i alla prisklasser. Hos oss bokar du enkelt ett bra och centralt hotell i Lissabon. I Lissabon är prisläget fördelaktigt, att bo några nätter på lyxhotell är en mycket prisvärd och angenäm upplevelse.

Lissabon ligger på sju kullar och varje kvarter har sin distinkta charm. Om du bokar ett boende i stadsdelen Alfama bor du i de vindlande gränder som leder upp till Castelo de São Jorge, här finns gott om barer där du kan lyssna till stämningsfull fado om kvällarna. Den som väljer ett hotell i Bairro Alto, hamnar mitt i de unga, bohemiska kvarteren med traditionella restauranger och ett fantastiskt nattliv. Den som vill bo på platt mark och ha förstklassig shopping inpå hotellknuten bor med fördel i Baixa eller Chiado. Om du vill ha nära till förstklassiga muséer och det vackra klostret Mosteiro dos Jerónimos väljer du ditt hotell i den populära stadsdelen Belém.

För den som blivit trött i fötterna av att gå upp och ner för Lissabons kullar kan det vara bra att veta att från alla
+

våra hotell inne i Lissabon åker man enkelt spårvagn. Från Lissabon är det även lätt att ta sig till stränderna i Estoril och det moriska palatset i Sintra.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.