Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Geneve

Boka bra hotell i Geneve med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Geneve, Schweiz och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 CHF / 9,68 SEK

Boka hotell i Geneve

Magiska Genève är en glittrande stad som ligger alldeles intill Alperna. Boka ditt hotell i Genève med Resfeber och upplev en av världens viktigaste städer från ett förstahandsperspektiv. Kanske är du en av alla som bara läst om Genève i böcker eller sett det på film? Det är du inte ensam om!

Genèvesflygplats är en av Europas mest populära och har nyligen börjat locka lågprisaktörer. Tack vare detta är det både lätt och billigt att ta sig hit. Vi på Resfeber ser till att ditt hotell ligger nära beläget flygplatsen eller att du kan ta dig dit med transfer. Vi erbjuder hotell på alla viktiga platser i Genève. Alla som anländer med flyg i Genève får gratis resor med det utmärkta lokaltrafiksnätverket. Se därför till att få ditt busskort av receptionspersonalen på hotellet så att du kan ta dig runt.

Ett kanske ännu roligare sätt att se Genève på är att åka på en segwaytur. Eftersom staden traditionellt sett alltid haft mycket cyklister har det
+

på senare tid blivit ett Mecka för den som tycker om att ge sig ut på segway. Här finns nämligen mängder av cykelbanor där du fritt kan färdas på din segway. Notera dock att för att få hyra segway i Schweiz måste du ha körkort. Har du det är det bara att ge sig iväg - vi på Resfeber ordnar ditt hotell i Genève.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.