Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Barcelona

Att boka hotell i Barcelona är som att stå framför ett smörgåsbord. Det finns så mycket läcker att man inte vet var man ska börja.

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka hotell i Barcelona

Njut av sevärdheter och kultur i Spaniens kulturella mecka. När du ska åka till Spaniens andra största stad kan du enkelt och snabbt hitta prisvärda hotell i Barcelona genom Resfeber. Både du som letar billiga hotell för att få reskassan att räcka längre och du som söker lyxhotell i Barcelona kommer att hitta vad du söker.

Barcelona må vara Spaniens andra stad, men staden är definitivt landets kulturella huvudstad. Här kan du bo nära den världsberömda paradgatan La Rambla, eller på hotell strax intill kyrkan med oändliga detaljer, La Sagrada Familia. Du som hellre kombinerar storstad med strandliv hittar många bra boenden nära Barcelonas berömda strand Barceloneta. Staden är full av sevärdheter, shopping och ett rikt klubbliv för den som vill ta vara även på nätterna. En promenad i Gaudis fantastiska Park Güell är ett måste för dig som besöker Barcelona. Här levde Gaudi ut hela sitt konstnärsspektrum och parken är full av förundrande, magiska detaljer.

Det är enkelt att ta sig fram med kollektivtrafiken i
+

Barcelona, med metron tar du dig runt hela stan och det är smidigt att köpa biljetter.

Resfeber är din resebyrå på nätet. Hos oss hittar du lätt och smidigt bra och billiga hotell i Barcelona och många andra av Europas storstadsmetropoler. Boka säkert och enkelt när du vill.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.