Annons:
 

Madrid

Utöver hotell i Madrid erbjuder vi också lägenheter och studios. Perfekt om du reser med familjen eller kompisgänget!

Växlingskurs

1 EUR / 10,08 SEK

Hotell Madrid

Madrid är en av Europas mest dynamiska och spännande städer. Vi har letat oss igenom en stor mängd hotell i Madrid för att välja ut de bästa och mest prisvärda som du bokar enkelt och smidigt direkt här på Resfeber.

Vill du bo centralt så är Puerta del Sol inte bara Madrids, utan faktiskt hela Spaniens mittpunkt. Här firar varje år tiotusentals madridbor nyårsafton genom att äta vindruvor i takt med att den berömda klockan vid torget slår tolv slag vid midnatt. Väljer du ett hotell här har du nära till såväl det det stora torget Plaza Mayor, som till det mindre Plaza de Santa Ana, med dess många mysiga uteserveringar.

Vill du bo i ett mer "alternativt" område är Lavapiés ett bra val. Här bor många av stadens kreativa själar och fasaderna är inte sällan täckta av graffitti och annan streetart. För att hitta billiga hotell i Madrid är tipset att titta lite extra på det här området, men givetvis har vi ett utbud av prisvärda alternativ i alla delar av staden.

En stad som Madrid vore
+

ingen metropol utan den stora möjligheten till variation, så för dig som letar efter exklusivare boende har vi naturligtvis också listat en rad lyxhotell. Hitta och boka det hotell som passar dig bäst.

-
Gran Via, Madrid, Spanien
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.