Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell San Sebastian

Boka bra hotell i San Sebastian med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i San Sebastian, Spanien och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka hotell i San Sebastian

Vill du boka hotell i San Sebastian så har du kommit rätt! Här på Resfeber hittar du ett brett utbud av hotell i alla prisklasser.

San Sebastian, eller Donosti, som staden heter på baskiska, var vid förra sekelskiftet en populär turiststad för den spanska kungafamiljen och adelskapet. Mycket av stadens arkitektur går i viktoriansk stil sedan dessa dagar. San Sebastian är ansedd som en av Europas bästa restaurangstäder. Dessutom ligger det en fin sandstrand mitt i staden och det är nära till allt som Baskien har att erbjuda.

Vill du bo centralt, med hundratals barer och restauranger inom räckhåll är hamnkvarteren i gamla stan det självklara valet att leta hotell i. Från gamla stan har du nära till San Sebastians berömda sandstrand La Concha. Namnet betyder "snäckan", och syftar på strandens runda form. I motsatt riktning ligger den andra stranden Zurriola, som har en mer ungdomlig prägel, och fylls med surfare och windsurfare.

På kvällarna fylls stadens barer där man att äter pinxos, den baskiska varianten av tapas. De kan bestå av
+

kombinationer av skaldjur, grönsaker eller kött, faststuckna på en tandpetare, och det är bara att plocka vad man vill ha. Betalar gör du när du går genom att visa hur många tandpetare du har.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.