Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Valencia

Boka bra hotell i Valencia med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Valencia, Spanien och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka hotell i Valencia

Valencia är en av Spaniens mest spännande städer, med en blandning av tradition och modernitet som man inte finner på särskilt många andra platser. Resfeber erbjuder en rad olika hotell i Valencia. Här kan du boka boenden i alla olika prisklasser oavsett om du är ute efter ett budgetboende eller ett lyxhotell. Här på sajten kan du informera dig om de olika alternativen och även boka rum direkt, snabbt och enkelt.

Vill du bo på ett hotell som ligger centralt och vackert beläget är Plaça de l'Ajuntament en bra plats att utgå ifrån. Här ligger stadens praktfulla kommunhus, och den officiella turistbyrån. Det är också gångavstånd till katedralen och till Valencias fantastiska saluhall, Mercat central, byggd 1914 i jugendstil. Marknaden är en bra plats att köpa frukt, grönt, fisk och kött, men också en oförglömlig upplevelse om du bara går dit för att titta. Intill ligger La Llotja de la Seda, en sengotisk byggnad där det bedrevs handel med silke. Byggnaden står på Unesco världsarvslista.

Vill du hellre bo i gamla
+

stan, är gatan Carrer dels Serrans en bra plats att utgå ifrån. I kvarterets trånga gator hittar du gott om restauranger och barer och det är nära till parken Jardí del Túria, en uttorkad flodbädd.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.