Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Liverpool

Boka bra hotell i Liverpool med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Liverpool, Storbritannien och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 GBP / 12,80 SEK

Boka hotell i Liverpool

Liverpool är en av världens mest klassiska hamnstäder. Redan på 1600-talet var den central för den viktigaste sjöburna handeln i världen, och än idag drar staden stor nytta av sin närhet till vattnet. Med hjälp av Resfeber, din resebyrå på nätet, kan du boka hotell i Liverpool och besöka en stad med lika mycket spännande historia som nyskapande samtid.

År 2008 utnämndes Liverpool Europas kulturhuvudstad och det förvånade knappast någon. Förutom en lång historia av att bjuda resten av världen på legendariska artister som The Beatles och Ladytron har staden efter ett stagnerande 1980-tal lyckats återuppfinna sig själv. Hamnen är numera ett centrum för en mängd av Europas mest hyllade moderna arkitektur och i ett ombyggt gammalt skeppsvarv ligger Tate Liverpool, konstmuseet som sedan ombyggnaden 2007 är ett av de mest omtalade i Europa.

Fotbollsfanatikern bokar säkert gärna hotell nära någon av Liverpools två världskända klubbars hemmaarenor, Anfield, där Liverpool FC spelar, eller Goodison Park, som är
+

Evertons hemvist. Musikälskaren söker sig ofta nära gamla klubb Cavern på Matthew Street, där The Beatles har sina rötter, för att boka hotell i Liverpool. Resfeber erbjuder också lyxhotell i Liverpools spännande hamnkvarter, Albert Docks.

Om du väljer Resfeber för att boka din vistelse i Liverpool är du garanterad att hitta ett boende som ligger i idealiskt läge för just din semester. Vi har flera hotell att välja på, både för den som vill ha lyx och för den som bara söker ett billiga hotell i Liverpool nära till favoritlagets hemmaplan eller älsklingsbandets hemtrakter.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.