Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell London

Boka bra hotell i London med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i London, Storbritannien och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 GBP / 12,80 SEK

Boka hotell i London

Next stop London! På Resfeber bokar du bra och billiga hotell i London. Vi har boenden i alla prisklasser, allt från budgethotell i charmiga kvarter till lyxhotell i Londons exklusiva områden. Gemensamt för dem är att de är noga utvalda av oss och har ett centralt läge.

Guideböckerna över London är tjocka och ett hett tips är att bli kompis med t-banan som tar dig till de flesta delar i staden. Boka gärna ett hotell som ligger i de kvarter där du helst vill vara. Välj ett boende i Notting Hill om du vill finpromenera bland vackra hus och fynda bland bokstånden på Portobello Road. Hippa Camden är en skön stadsdel för dem som vill äta dim sum och karibiska fiskrätter innan det är dags att dra vidare i natten för att uppleva Londons bästa klubbscen. I populära Soho finns trendiga designbutiker, chica barer … och många bra hotell.

Är du ute efter en Londonresa av mer klassiskt snitt; boka ett hotell i Westminster där många av stans sevärdheter finns; Big Ben, Buckingham Palace, Westminister Abbey.

Resfeber är din resebyrå på
+

nätet där du kan boka ett prisvärt hotell snabbt och enkelt. Hos oss kan du självklart också hitta bra hotell i närheten av Londons flygplatser, Heathrow, Gatwick och Stansted.

När du bokar hotell i London bör du tänka på att nivån på boendet är något lägre än i Sverige, välj därför hotell med tre, fyra eller fem stjärnor om du vill ha ett hotell med god standard.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.