Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Manchester

Manchester erbjuder ett brett utbud av hotell, allt från enklare pensionat till välkända lyxhotell. Är ni ett större sällskap, finns även lägenheter.

Växlingskurs

1 GBP / 12,80 SEK

Boka hotell i Manchester

Unna dig en helg i Englands mest spännande stad just nu. Vi på Resfeber erbjuder hotell i Manchester, från lyx till budget. Boka ett rum i de spännande bohemkvarteren eller unna dig utsikt över stadens unika kanalsystem!

I Manchester hittar du lättast dina smultronställen med hjälp av stadens omfångsrika buss- och spårvagnssystem. Här kan du ta in på ett hotell nära Old Trafford och skaffa biljetter till en hemmamatch med ett av världens bästa fotbollslag, Manchester United! Eller varför inte hitta billiga hotell i Manchester - kanske i bohemiska Northern Quarter. För den som vill ha nära till det mesta passar säkert Piccadilly Gardens.

Manchester växer och är numera Storbritanniens näst största stad. Stadens karaktär präglas av säregen arkitektur, fotboll i världsklass och en ständigt blommande alternativ kulturscen. Här kan du dricka öl på charmiga pubar längs Market Street och shoppa på Arndale Centre. Det går också bra att ta en dagstur till vackra Liverpool, som ligger en knapp timme bort.

För dig som vill
+

ha en lugnare citysemester kan Resfeber hjälpa dig att hitta ett lyxhotell nära Salford Quays, ett unikt kanalsystem som erbjuder Storbritanniens just nu mest hyllade arkitektur, omgivet av restauranger och caféer. Resfeber är din resebyrå dygnet runt och hjälper dig alltid att hitta bästa möjliga hotell för just dig. Glöm inte att hotellstandarden i Storbritannien ofta är lite lägre än i Sverige, så för dig som vill ha god standard rekommenderar vi åtminstone ett av våra trestjärniga alternativ.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.