Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Göteborg

Boka bra hotell i Göteborg med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Göteborg, Sverige och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Boka hotell i Göteborg

Boka ditt hotell på västkusten med Resfeber. Vi har flera hotell mellan budget, trestjärnigt och lyx i Göteborg, allt efter dina önskemål. Du tar dig enkelt runt innerstaden med Göteborgs charmiga spårvagnar och kan vara ute i skärgården inom loppet av en tjugo minuters tur. Åt andra hållet har du Sveriges kändaste nöjespark – Liseberg med de imponerande Gothia Towers bredvid. Oavsett om du är ute efter storsdtadspuls eller den goa känslan av lugn ser vi till att du bor rätt.

Välj ett hotell nära paradgatan Avenyn för att ha nära till en oändlig mängd krogar och klubbar. Här i krokarna hittar du även en mängd lyxhotell. Eller varför inte kolla in en av de charmiga hotellen med utsikt över hamninloppet? Vasastan passar dig som vill bo mitt bland mysiga gränder och fantastiskt mysiga restauranger.

Alla hotell är noggrant utvalda av oss på Resfeber, så oavsett vilken standard du söker så kan du vara säker på att du får valuta för pengarna.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.