Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Härnösand

Boka bra hotell i Härnösand med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Härnösand, Sverige och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Boka hotell i Härnösand

Hos Resfeber hittar du flera bra och prisvärda hotell i Härnösand. Vi har boenden i alla prisklasser, från budgethotell i mysig bed and breakfast-stil till lyxigare hotell i hjärtat av en stad som bjuder på nöjen, kultur och evenemang i hög klass året om.

Den lilla charmiga ö-staden Härnösand är belägen på en ö mitt i Höga Kustens skärgård, och det allra mesta här finns inom promenadavstånd. Därför kommer du ha nära till allt sevärt, vilket av våra hotell i Härnösand du än väljer att boka.

Besök stadens ståtliga domkyrka med sina höga snövita torn eller njut av en riktigt god middag med storslagna Höga Kusten i bakgrunden. Det havsnära läget och den vackra natur som omgärdar staden gör Härnösand till en perfekt skärgårdsdestination. Upptäck Höga Kusten med sina mäktiga berg och djupa skogar, segla genom Härnöns vackra skärgård eller promenera i Härnösands kulturrika innerstad.

Med vår hjälp hittar du boende i
+

Härnösand som passar just dina behov och intressen. Gemensamt för alla våra hotell är att de är noga utvalda av oss för att vi ska kunna garantera att du får ett boende med god standard och service, oavsett kategori. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.