Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Karlstad

Boka bra hotell i Karlstad med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Karlstad, Sverige och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Boka hotell i Karlstad

Karlstad är Värmlands mittpunkt och även känd som solens stad. Men även om solen inte alltid skiner här är det enkelt att se till att du maxar din semester under en vistelse. På Resfeber har du flertalet boendealternativ som spänner över ett spann av prisklasser. Välj till exempel bland våra billiga hotell i Karlstad, eller kolla in vårt utbud av lyxhotell.

När du väljer bland hotell i Karlstad och vill bo centralt, är tipset att boka ett boende nära centralstationen. Då är du bara ett stenkast från shoppingstråket och direkt utanför dörren har du omedelbar tillgång till flera gallerior, boutiquer och caféer. En kort promenad härifrån ligger Soltorget och Stadsträdgården med vacker grönska och flertalet evenemang.

Bo med utsikt över Karlstads takåsar på ett pampigt hotell med stora fönster mitt i centrum. Utanför har du Mitt i City som tillhandahåller enastående shopping. Välj mellan alltifrån enkelrum till sviter.

Vandra runt i det mysiga kvarteret Haga eller i stadens lummiga
+

grönområden. Om du önskar maximal avkoppling på semestern kan du välja ett modern designat hotell vid Klarälvens strandkant och göra en promenad till den ståtliga stenbron från 1700-talet.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.