Annons:
 

Hotell Zanzibar

Boka bra hotell i Zanzibar med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Zanzibar, Tanzania och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Zanzibar

Välj bland flera olika billiga hotell i Zanzibar hos oss på Resfeber och ta del av spektakulära sandstränder, spännande safari och välj och vraka bland roliga aktiviteter och sevärdheter.

I Zanzibar Town, även kallad Stone Town, hittar du de gamla delarna av Zanzibar. Väljer du att bo här kommer du verkligen känna att du tar del av stor nypa kultur och historia. Zanzibar Town var nämligen länge ett centrum för afrikansk kryddhandel, och har av den anledningen skrivits upp på Unescos världsarvlista.  I Old Town har du även nära till Old Fort och den fantastiska Shangani Beach.

Zanzibar lämpar sig perfekt för utflykter, och de allra flesta hotell i Zanzibar som du kan hitta här på Resfeber arrangerar säkra och spännande turer.

Om du inte vill åka taxi finns här ett flertal alternativa kommunikationsmedel. Du kan exempelvis hyra cykel eller moped, eller prova på en lokal dala-dala. Dala-dala utgör den vanligaste formen av kollektivtrafik för lokalbefolkningen, och kan vara allt ifrån ett lastbilsflak till minibuss.

Förutom det
+

stora urvalet av billiga hotell kan du givetvis här på Resfeber även hitta lyxhotell för en alldeles särskild och njutningsfull Zanzibarupplevelse. 

-
Solstolar på stranden på Zanzibar, Tanzania.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.