Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Krabi

Boka bra hotell i Krabi med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Krabi, Thailand och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 THB / 0,33 SEK

Boka hotell i Krabi

Är det dags att boka årets semesterresa? Boka ditt hotell i Krabi med Resfeber. Vi erbjuder allt från lyxhotell till lite enklare prisvärda boenden. Denna thailändska provins är en mycket omtyckt semesterdestination med massvis att erbjuda. Krabi är dessutom den perfekta utgångspunkten för dagsutflykter till dess kringliggande områden!

Inne i Krabi stad finns inga stränder men det är enkelt att ta sig till ett flertal utmärkta och oerhört vackra badstränder via lokalbuss, taxi eller egen hyrbil. Den allra mest omtyckta sandstranden ligger cirka 20 minuters bilfärd från stadskärnan och heter Klong Muang Beach. På denna strand njuter du av vackra omgivningar, äter dagsfärsk fångst från havet på någon av restaurangerna längs stranden och njuter av den fridfulla och lugna atmosfären. Naturligtvis erbjuder vi både strandnära boenden och hotell inne i Krabi stad.

I Krabi kan du hitta på aktiviteter såsom paddling i mangroveskogar, besöka mysiga lokala fiskesamhällen och uppleva fullkomligt fascinerande grottor och klippor. Här shoppar
+

du dessutom väldigt billigt! Passa på att besöka Walking Street, en kvällsmarknad som håller öppet om helgerna. Här kan du välja och vraka bland kläder, hantverk och souvenirer till otroligt låga priser. Det breda utbudet av olika maträtter längs gatan lockar både turister och lokalbefolkningen.

Tveka inte - boka ett billigt hotell i Krabi redan nu och ta del av allt det fantastiska som denna vackra provins erbjuder!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.