Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Phuket

Ett billigt hotell på stranden? Ett smakfullt spahotell i lugna omgivningar? Ett familjehotell med pooler? Hitta din favorit bland våra hotell i Phuket!

Växlingskurs

1 THB / 0,33 SEK

Boka hotell i Phuket

Välkommen till den thailändska paradisön Phuket! Hos Resfeber hittar du alltid ett stort utbud av hotell på Phuket. Alla stränder och byar har sin unika charm, välj hotell i det område som passar dig bäst för en oförglömlig upplevelse.

I Kamala och Bangtao Beach hittar du många familjevänliga hotell. Här njuter både stora och små av långgrunda bad och mjuka sandstränder. Är dykning din passion? Den härliga ön bjuder på dykning i toppklass och självklart finner du gott om hotell som tar dig nära det blågröna salta havet och den färgsprakande världen under vattnet.

Hos oss kan du boka boende på Phuket i alla prisklasser, från billiga hotell till lyxhotell. Det ger dig möjlighet att uppleva den sagolika ön på precis det sätt som du önskar. Kanske vill du bo på en lyxig resort och ta en SPA-behandling för ladda upp batterierna ordentligt?

Populära platser att bo på är Karon Beach, Khao Lak och Kata Beach. Självklart finner du också boenden i närheten av
+

flygplatsen.

Phuket är underbar ö, här väntar paradiset för dig som drömmer om lagunblå hav, långa stränder och vajande palmer. Atmosfären är varm och välkomnande och här finns något för alla.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.