Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Prag

De flesta av våra hotell i Prag ligger centralt belägna men hittar du ett boende i lugnare kvarter, tar tunnelbanan/spårvagnen dig lätt in till centrum.

Växlingskurs

1 CZK / 0,44 SEK

Boka hotell i Prag

Om du ännu inte har besökt Prag är det hög dags att ta en resa till en av Europas mest populära huvudstäder! Åk på en skön weekend till Tjeckiens huvudstad och låt Resfeber hjälpa dig att hitta ett hotell i Prag som passar dina önskemål. Res till Prag och ta med dem du tycker bäst om! Vare sig det är vänner, familj eller din käraste erbjuder vi på Resfeber fantastiska och billiga hotell i Prag.

Ett av Prags mest berömda landmärken är den vidunderliga Karlsbron, med en utsikt som är svår att slå. Härifrån ser du ut över den porlande Moldau när den är som skönast och du märker verkligen vart du är; i Europas mitt. Den andra stora sevärdheten i Prag är det häftiga slottet som du inte kommer att missa om du kikar upp över till flodens östra sida. Slottet är värt både ett och två besök; här finns så mycket att titta på att du omöjligen tröttnar.

Samtidigt är Prag är så mycket mer än historiska sevärdheter. Här finns pittoreska
+

caféer, barer med häftiga inredningar och en sprudlande klubbscen. Här ligger bland annat en av Europas största nattklubbar. Från Sverige är det lätt att ta sig till Prag. Den som värderar sin tid högt tar ett flyg till Václav Havel Airport Prague från en av Sveriges stora flygplatser. Resfeber ordnar gärna ett hotell i Prag som ligger nära flygplatsen eller så kan vi hjälpa dig att boka flygplatstransfer.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.