Annons:
 

Hotell Bodrum

Boka bra hotell i Bodrum med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Bodrum, Turkiet och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 TRY / 1,70 SEK

Bodrum

På Resfeber hittar du ett stort utbud av hotell i Bodrum som tar dig nära stränderna, marknaderna och den historiska bebyggelse som präglar staden. Vi har hotell både inne i stadskärnan och nära det glittrande vackra havet och dess ljuvliga stränder. Om du väljer att bo inne i Bodrum har du nära till de många historiska sevärheterna. Något som du inte får missa är den ståtliga gamla 1400-talsborgen S:t Peter. Vandra längs de trånga gatorna i de gamla kvarteren och njut av den livliga atmosfären. Här hittar du många restauranger och kaféer som frestar med turkiska läckerheter och delikatesser. När solen gått ned lockar Bodrums nattliv med allt från charmiga vinbarer till klubbar.

Om du vill ha sand mellan tårna ska du välja hotell vid någon av stränderna. Windsurfingälskaren kan välja att bo i Gümbet eller Bitez. För dig som söker lite lugnare strandatmosfär är den lilla fiskebyn Torba ett rofyllt alternativ. Kanske vill du bo i de mysiga hamnkvarteren? Du hittar flera stränder bara ett stenkast från
+

hamnområdet som även rymmer många mysiga restauranger och barer.

Med ett stort utbud av hotell i Bodrum kan du alltid vara säker på att hitta boende som passar just dig. Bodrum är fantastiskt vackert och här finns mycket att se och uppleva För dig som söker härliga stränder, mysiga restauranger och en vänlig atmosfär, så är Bodrum ett perfekt resmål.

-
Bodgrum, Turkiet
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.