Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Hamburg

När du bokar hotell i Hamburg kan du välja mellan allt från billiga budgethotell till välkända lyxhotell i alla delar av staden.

Växlingskurs

1 EUR / 11,22 SEK

Boka hotell i Hamburg

Dags för tysklandsresa? På Resfeber har vi samlat ett stort urval av kvalitetssäkrade hotell i Hamburg. Välj och vraka bland de många olika hotellalternativ som denna vibrerande, coola stad har att erbjuda.

Till Hamburg kan du smidigt och miljövänligt ta dig med tåg från Köpenhamn. Om du vill spara tid finns det flyg från Sverige till Hamburg Airport och på Resfeber hittar du billiga hotell i Hamburg antingen nära själva flygplatsen eller i de centralaste delarna av staden. 

Välj ett hotell i centrala Hamburg, nära tunnelbanestationen Hamburg Hauptbahnhof för att ha gångavstånd till sevärdheter som domkyrkan St. Marien och teatrarna Schauspielhaus och Ohnsorg-Theater.

St. Pauli är området för dig som vill känna pulsen kring dig dygnet runt. Med närhet till trendiga caféer och barer och livliga nattklubbar känner du dig aldrig uttråkad här.

För en alternativ Hamburgvistelse kan vi rekommendera dig att kolla in det alternativa området Sternschanze, där graffiti pryder de slitna husväggarna och konstnärer
+

och andra bohemer lever och verkar. Boka ditt hotell i Hamburg innan det blir mainstream - staden är fortfarande det coolaste det alternativa Tyskland har att erbjuda!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.