Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Budapest

Söker du hotell i Budapest och föredrar livligare stadsliv, boka ett hotell på Pest-sidan. På Buda-sidan håller hotellen snäppet högre standard och här hittar du många spahotell.

Växlingskurs

1 HUF / 0,04 SEK

Boka hotell i Budapest

Strategiskt belägen i mitten av Centraleuropa har Budapest kommit att bli något av ett Mecka för backpackers som reser runt i Europa. Men Budapest är inte bara en stad för ungdomar. Resfeber hjälper dig att boka en härlig semester på hotell i Budapest oavsett om du reser med tjejgänget, pojkvännen eller familjen. Här finns något för varje tycke och smak och vi erbjuder all sorters boenden, från lyxhotell fyllda av flärd till budgetlösningar med karaktär.

Budapest har kallats för "Centraleuropas Paris" och det är lätt att förstå varför när man promenerar runt i stadskärnan. Staden delas i två delar av floden Donau och de ståtliga romantiska byggnaderna vittnar om svunna tider och en rik framtid. Vi har gott om hotell i Belváros och Lipótváros, de två stadsdelarna som tillsammans bildar V-distriktet. I Budapest tar du dig enklast omkring med hjälp av tunnelbanan och bosätter du dig i V-distriktet har du nära till alla viktiga knutpunkter.

Det finns gott om sevärdheter i Budapest. Vi rekommenderar den fantastiska
+

krykan Mátyás templom och Királyi palota, det ståtliga kungliga palatset längst upp på Budapests höga berg. Resfeber hjälper dig att boka hotell i Budapest nära de stora sevärdheterna. Kom ihåg att hotellstandarden i Budapest är något lägre än i Sverige. Prioriterar du komfort rekommenderar vi på Resfeber ett hotell med minst tre stjärnor. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.