Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell Boston

Boka bra hotell i Boston med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Boston, USA och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 USD / 9,95 SEK

Boka hotell i Boston

Boston är den största staden i vackra New England och det finns gott om hotell i staden som du kan boka med oss på Resfeber. Varför inte ta en avstickare till Boston nästa gång du åker till New York? Missa inte denna hippa unga stad där studenterna sätter prägeln och de vuxna gärna hoppar på tåget!

Boston är en mångkulturell stad där du kan uppleva traditioner och maträtter från hela världen. Besök den latinamerikanskt präglade stadsdelen East Boston, häftiga Chinatown eller italienska North End, där matkännare tycker att Bostons allra finaste mat serveras. Här finns kanske också de allra bästa hotellen i Boston!

Boston har en levande stadskärna och det är relativt lätt att ta sig runt till fots. Här finns också riktigt bra shopping oavsett om du ute efter fynd eller exklusiva butiker och dyra märken. 

Vi har alla typer av boenden i Boston, från vandrarhem till lyxhotell. Passa på att uppleva en universitetsstad som bubblar av mångkultur och liv!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.