Annons:
 

Hotell Chicago

Boka bra hotell i Chicago med Resfeber. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell i Chicago, USA och hjälper dig att hitta ett hotell som passar just dig. Gör din hotellbokning här!

Växlingskurs

1 USD / 9,56 SEK

Chicago

För dig som vill känna den amerikanska storstadspulsen erbjuder Resfeber ett stort utbud av hotell i Chicago. Här finns något för alla, den myllrande staden bara väntar på att bli upptäckt i skuggan av New York och Los Angeles. 

Hos oss på Resfeber hittar du hotellboende i princip överallt i Chicago. Några av de populäraste områdena, med ett stort urval av hotell, är Skokie, Rogers Park och Park Ridge. Fördelen med att bo här är att du härifrån har nära till några av Chicagos främsta sevärdheter. Dessutom får du en bra överblick över den amerikanska storstaden. Några av de mest kända sevärdheterna är Lincoln Park och Art Institute of Chicago.

Åker du under sommarsäsongen eller bara allmänt vill ha nära till vattenet är tipset att boka ett hotell nära en av Chicagos stränder, exempelvis North Avenue Beach.

Ett måste vid ett besök i Chicago är att ta del av stadens unika arkitektur, det är nämligen just här som skyskrapan föddes. Missa inte Sears Tower som är det
+

högsta tornet i hela USA. Kanske vill du rent utav bo i en skyskrapa? På Resfeber hittar du både lyxhotell och billiga hotell i Chicago. 

-
Skyline Chicago, Illinois, USA.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.