Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Hotell New York

Det är inte lätt att välja mellan alla hotell i New York. Nära Times Square, vid Broadway eller i Greenwich Village? Vi har koll på pärlorna.

Växlingskurs

1 USD / 9,95 SEK

Boka hotell i New York

New York är den ikoniska staden som syns i otaliga filmer och tv-serier. Vi på Resfeber ordnar boende i New York, oavsett om du är ute efter lyxhotell eller ett lite billigare boende.

I New York kan du ta dig mellan alla sevärdheter genom att åka taxi eller tunnelbana. Det är givetvis också en härlig stad att upptäcka till fots. Eftersom metropolen är såpass stor kan det vara värt att välja ett hotell i en stadsdel nära de sevärdheter du är intresserad av och därmed minimera tiden du behöver lägga på transporter.

Den som väljer ett boende i Midtown Manhattan hamnar mitt i smeten. Härifrån är det nära till Times Square, Empire State Building och MoMa. Längre norröver bor du nära Central Park, shower på Broadway och gospelkonserter i Harlem. Väljer du ett hotell på södra Manhattan bor du nära det trendiga nattlivet, god mat i Chinatown och utmärkt shopping i Soho eller mysiga Nolita.

En stadsdel som bara blir mer populärt är Brooklyn. Här kan du bo i närheten av Williamsburg med ett lugnare tempo, lummiga
+

innergårdar och kulörta hus. Den sportintresserade bor med fördel på något av Resfebers hotell i Long Island City i Queens, där du har nära till Mets nya fina stadium Citi Field.

Boka ett prisvärt hotell i New York med Resfeber. Det är hög dags att uppleva staden som alla pratar om!  

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.