Annons:

UPPTÄCK TALLINN
MED NORDICA

Lonely Planet har utnämnt Tallinn till världens mest prisvärda destination 2018! Vi kan inte annat än att hålla med. Estlands medeltida huvudstad har en mysig stadskärna med smala gränder och gårdar. Här finns små butiker, charmiga kaféer och restauranger. Besök vackra kyrkor och historiska sevärdheter. Avrunda dagen med en härlig spa-behandling!

Flyg smidigt och enkelt med Nordica!* Utmärkt ombordservice, kort flygtid och Nordica landar på en flygplats nära centrum. Allt för att du skall får en bra start på din resa. Nordicas direktflyg tar dig till Tallinn på 55 minuter från Stockholm och på 1 timme och 25 minuter från Göteborg.

Välkommen till Tallinn!

*) I samarbete med LOT Polish Airlines.

Välkommen tillTallinn

Världens mest prisvärda destination 2018!

Sevärdheter

Vandra till Gamla stan genom den vackra Viruporten. Här väntar kullerstensgator och det berömda Rådhustorget med sitt folkvimmel och uteserveringar. Besök Nevskij-katedralen, en sagolikt vacker kyrka som ligger på Domberget, där du också får en fin utsikt över staden.

 

Vandra till Gamla stan genom den vackra Viruporten. Här väntar kullerstensgator och det berömda Rådhustorget med sitt folkvimmel och uteserveringar.

MAT FÖR ALLA SMAKER

Är du en matälskare har du kommit rätt. I Tallinn finns fantastiska restauranger som erbjuder såväl lokala som internationella rätter. Det finns även flera helt veganska restauranger. 

 

Är du en matälskare har du kommit rätt. I Tallinn finns fantastiska restauranger som erbjuder såväl lokala som internationella rätter. 

Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.