Resor till Afrika

Afrika är den stora kontinenten som bjuder på reseupplevelser du tar med och bevarar i många år. Res till Afrika och upplev Nordafrika med Egypten och Marocko i spetsen som lockar med kryddoftande basarer, vita stränder, snorkelvänliga korallrev och öken med pampiga pyramider.

I söder väntar Sydafrika med stora vingårdar, häftiga naturupplevelser och pingviner. Namibia, Kenya och Tanzania är klassiska safariresmål med välbesökta nationalparker som bjuder på vackra savanner och vilda djur. Vandra uppför Afrikas högsta berg Kilimanjaro och låt dig fängslas av den fantastiska utsikten från toppen.

Utanför Afrikas östra fastland ligger paradisöarna Seychellerna och Mauritus med sina palmklädda stränder och kristallklara vatten. Önskar du något ännu mer magiskt finns den stora ön Madagaskar med djur och natur du inte får någon annanstans. Afrika är ett resmål som garanterat lämnar häftiga avtryck. 

Strand på Mauritus.
Pyramider, Kairo, Egypten.
Sanddyn, Naukluft National Park, Namibia
Tre lejon, Masai Mara, Kenya.
Lemurer, Madagaskar
Vy över Kapstaden, Sydafrika.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.