Resor till Egypten

I östra Nordafrika ligger Egypten med sina vackra badstränder och kryddoftande basarer och sin arabiska atmosfär. Världens längsta flod, den mäktiga Nilen rinner genom landet och en kryssning här vid solnedgången är något utöver det vanliga. Är kultur och historia en riktig dröm för dig ska du inte tveka att boka en resa till Egypten. Att se de fantastiska pyramiderna ute i Saharaöknen är ett måste. Magdans, kameler och vattenpipa är andra klassiska saker vi förknippar med det här solsäkra resmålet. 

Vid Röda havet ligger populära badorter som Hurghada, El Gouna, Marsa Alam och Makadi Bay. Den gemensamma nämnaren är fantastiska sandstränder och ett underbart undervattensliv, som gör platsen perfekt för både snorkelutflykter och dykning. Kairo är en kontrastfylld huvudstad där antiken möter en pulserande storstad. Här lockar välfyllda marknader och spännande shopping och inte minst museum med välbevarade mumier. Välkommen att boka en resa till Egypten!

Pyramider, Kairo, Egypten.
Khan el-Khalili-basaren, Kairo, Egypten
Sfinxen, Kairo, Egypten.
Hurghada, Egypten.
Undervattensliv, Hurghada, Egypten.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.