Resor till Kenya

Är du nyfiken på Afrikas fantastiska länder kan du boka en resa till Kenya. Detta underbara land ligger  vid Indiska oceanen i Östafrika och lockar med mäktiga vilda djur som lejon, elefanter och leoparder. När du reser till Kenya kan du få safariupplevelser som ger minnen för livet och möjlighet till att komma både djur och natur riktigt nära. Det finns många nationalparker att välja mellan och det funkar dessutom kanon att kombinera flera med varandra. Den mest kända nationalparken är Masai Mara, och här är chansen riktigt stor att du möter The Big Five, det vill säga de största vilda djuren på Afrikas savann. 

Kenya lockar dessutom med milslånga sandstränder och längs Mombasa-kusten trivs den som längtar efter en klassisk badsemester. Här får du kokospalmer, turkosa vyer, fina fiskevatten och vackra korallrev. 

Den myllrande internationella miljonstaden Nairobi är Kenyas huvudstad. Här finns bland annat det kända Karen Blixen-museet. 

Leopard sover i träd, Masai Mara, Kenya
Paradisstrand i Mombasa, Kenya.
Nairobis skyline med giraff i förgrunden, Kenya.
Tre lejon, Masai Mara, Kenya

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.