Resor till Seychellerna

För lyckliga barfotadagar, kärleksparet och dig som bara längtar efter total avkoppling långt hemifrån. Res till Seychellerna och få allt du kan drömma om under en härlig paradissemester. Här får du kritvita sandstränder, turkost hav, vackra granitklippor och grönskande djungel.
Seychellerna är en stor ö-grupp utanför Afrikas östra kust i Indiska oceanen.  De tre största öarna är Mahé, Praslin och La Digue och alla lockar med några av världens finaste stränder. Förutom att njuta av vit sand mellan tårna och härlig sol kan du även hitta fina vandringsleder, surfa, dyka och se på jättesköldpaddorna. Om du önskar ännu mer av den vackra utsikten kan du besöka en av de andra öarna. Seychellernas turkosa vatten kan du njuta av året om. 

Beach och palm, Seychellerna.
Vy över djungel, Seychellerna.
Kystvy, Seychellerna.
Havssköldpadda, Seychellerna.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.