Resor till Sydafrika

Vill du uppleva både miljonstäder och det genuina Afrika ska du boka en resa till Sydafrika. Här finns en vacker natur och fantastiska naturupplevelser i norr med kala slätter, gröna bergsområden och perfekta safariresmål. I söder lockar vackra vingårdar, fruktodlingar och långa stränder. 

Sydafrika har många nationalparker kryddade med The Big Five, varav de största parkerna är Kruger, Manyaleti och Entabeni. Här skapar du minnen för livet. 

På Atlantkusten inbäddad av Taffelberget ligger den vackra storstaden Kapstaden. Här hittar du Kirstenbosch botaniska trädgård, pingviner och Afrikas sydligaste punkt Godahoppsudden. Vill du uppleva riktigt gott vin kan du besöka vinområdena Stellenbosch, Paarl och Franschhoek strax utanför Kapstaden. 

Vy över Kapstaden, Sydafrika.
Färgglada badhytter på St James Beach utanför Kapstaden, Sydafrika.
Pingviner på Boulder's Beach, Sydafrika
Vinfält, Stellenbosch, Sydafrika.
Lejonhona med ungar, Sydafrika.
Vithaj, Sydafrika.
Sydafrikas flagga som murmålning.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.