Resor till Tanzania

Unna dig en resa till Tanzania och få en fantastisk upplevelse! Tanzania ligger i Östafrika och är känt för sina underbara safariupplevelser, höga berg och strandparadis. Du kan åka på safari i bil med öppet tak eller varför inte se savannen från ovan med ballong? Den mest populära nationalparken är Serengeti, som har världsrekord i antal vilda djur. Här är chansen stor att du möter The Big Five, det vill säga savannens fem största vilda djur. I Ngorongorokratern, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, samlas också oerhört många afrikanska djur. Besök gärna de genuina byarna med lerhyddor och rödklädda massajerna.

I Tanzania ligger Afrikas högsta berg Kilimanjaro, vars högsta topp ligger på 5 892 meter över havet. Vandringen upp är tuff, men utsikten du får härifrån är underbar.

Förutom djur och natur stoltserar Tanzania med den sagolika paradisön Zanzibar, som ligger i Indiska oceanen. Här är stränderna vita och barfotavänliga med mjuk sand och vajande palmer.

Mount Kilimanjaro, Tanzania
Beach på Zanzibar, Tanzania
Kvinna och barn, Mount Kilimanjaro, Tanzania.
Giraff och luftballonger, Serengeti, Tanzania.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.