Resor till Asien

Boka en resa till Asien och få en semester med många häftiga kontraster. Res till världens största världsdel och ta del av magiska stränder med kristallklart vatten, sevärdheter från ett tusenårigt kulturellt arv, vackra tempel, urgammal regnskog, gröna risfält, spännande kultur och små byar.  Vidare får du moderna storstäder med häftiga skyskrapor, trendig shopping och restauranger i världsklass. 

Thailand är Asiens mest populära sol- och badresmål och här lockar fantastiska stränder, longtailbåtar och kristallklart vatten. Tillsammans med Indien, Malaysia, Indonesien, Sri Lanka och Vietnam får du både solbränna och nya upplevelser under din semester här. Vänder du blicken mot Kina och Japan möter urgamla traditioner ultramoderna metropoler. Singapore är som ett Asien i miniatyr, en kulturell smältdegel med spektakulära byggnader. Reser du till Asien får du garanterat en härlig och varierande upplevelse.

Soluppgång, Goa, Indien.
Dansare, Bali, Indonesien.
Körsbärsträd, Nakameguro, Tokyo, Japan.
Kinesiska muren utanför Beijing, Kina.
Petrona Towers, Kuala Lumpur, Malaysia.
Merillion, Singapore.
Teplantage, Sri Lanka.
Longtail båt, Thailand.
Matförsäljare, Ho Chi Minh, Vietnam.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.