Resor till Indien

Res till Indien som är ett av världens mest färgstarka länder och njut av en solsemester kantad av spännande kulturupplevelser. Hos denna asiatiska pärla får du snöklädda bergstoppar, vita palmprydda stränder, vetegula slätter, Djungelboken-liknande regnskogar, hinduiska tempel, naan-bröd till kryddig mat. Dessutom är det alltid liv och rörelse, i världens näst folkrikaste land bor en miljard människor. På gatorna vandrar heliga kor fritt i trafikkaoset. 

Indiens minsta delstat Goa är ett paradis för soltörstande resenärer som gärna spenderar semestern vid stranden. Här finns milslånga stränder, klart vatten och vajande palmer. Lägg på lite yoga, häftiga hippiemarknader och ett nöjesliv lika hett som sanden.  Är du ute efter en semester med full aktivitet ska du resa till norra Goa medan södra delen passar dig som föredrar ett lite lugnare tempo. 

Palolem-stranden, Indien.
Solnedgång, Goa, Indien.
Solnedgång över havet, Goa, Indien

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.