Resor till Indonesien

Indonesien är ett mångfaldigt resmål med nästan 14 000 öar. Vill du njuta av orörda stränder, vågor i världsklass som passar perfekt för häftiga surfäventyr, vackra korallrev, grönskande risterrasser och utflykter i djungeln ska du absolut boka en resa till Indonesien.

Vi riktar blicken åt Bali, en liten smaragd bland Indonesiens pärlband av öar. Hit reser många just för surfandets skull och det finns gott om bra platser att surfa på, både för proffs och nybörjare. De riktigt vana hänger framförallt på de stora surfplatserna Dreamland och Ulu Watu på södra udden. Kuta ligger i mitt på öns kust och är det mest kända strandområdet med massor av shopping och ett livligt nöjesliv med restauranger och nattklubbar. Vill du sticka ner fötterna i svart lavasand ska du ta dig till norra delarna av Bali.

På denna gröna ö finns det dessutom många stora spaanläggningar så passa gärna på att unna dig en skön behandling. Restaurangerna serverar mycket fisk och skaldjur så älskar
+

du nyfångat kommer du att trivas riktigt extra bra här. Bali har en behaglig temperatur året om, men högsäsong är under sommaren. 

Pura Ulun Danu Bratan, Bali, Indonesien.
Risfält på Bali, Indonesien.
Dansare, Bali, Indonesien.
Strand på Bali, Indonesien.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.