Resor till Japan

Japan är ett land med kontraster där urgamla traditioner möter ultramoderna metropoler. Boka en resa till Japan – sushins hemland och upplev körsbärsblomning när den är som vackrast. Bada i varma källor och hälsa på i samurajerna värld. Här finns stilla bergsområden blandat med några av världens mest folktäta storstäder.

Mångmiljonstaden Tokyo är en riktigt kreativ stad och välkomnar dig med blinkande neonskyltar, skyskrapor, fridfulla tempel och de vackra trädgårdarna som Japan är kända för. Res lätt för här finns det shopping i världsklass och med dig hem får du de senaste trenderna. Kyoto är Japans största kulturskatt med sina mer än 1600 buddhisttempel och 270 shintohelgedomar. Här är geishakulturen riktigt stark. Ett tredje resmål att vända blicken mot är storstaden Osaka, som är Japans ekonomiska nav. Här kan du till exempel se på slottet och shoppa. Res till Japan och få en riktigt rolig och inspirerande Asienupplevelse! 

Körsbärsträd, Nakameguro, Tokyo, Japan.
Mount Fiji, Japan.
Tokyo Tower, Tokyo, Japan.
Geishor, Kyoto, Japan.
Japanska lampor, Japan.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.