Resor till Kina

Storslagna Kina är Asiens till ytan största land och med sina 1,4 miljarder invånare även världens folkrikaste land. Är du en så kallad ”shopoholic”? I så fall rekommenderar vi dig att packa lätt – i Hong Kong hittar du allt mellan himmel och jord till sanslöst bra priser! Missa inte distriktet Causeway Bay på Hong Kong Island. 

Kina är så mycket mer än bra shopping, i huvudstaden Beijing hittar du hänförande historiska platser såsom Den förbjudna staden, sommarpalatset Yiheyuan och Kejsarstaden. Åtta mil utanför staden kan du blicka ut över det fantastiska landskapet under en vandring på den berömda Kinesiska muren. 

Åk till ”staden på havet”, Shanghai och gå på Shanghai Circus World, här får du se en oförglömlig och spektakulär show! Efter showen passar det bra att ta en promenad längs det magiska promenadstråket Wai Tan, också kallat The Bund. 

Förbjudna staden i Beijing, Kina.
Kinesiska muren, Kina.
Shanghai, Kina - skyline.
Djonk seglar i Hongkongs hamn.
Lampor, Hongkong, Kina.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.