Resor till Malaysia

Vill du lära känna ett tropiskt land med många ansikten? Boka en resa till Malaysia och få en riktigt härlig och varierande semester. På ön Borneo kan du vandra genom världens artrikaste djungel och även få möjligheten att träffa på våra släktingar orangutangerna.

Från djurlivet i djungeln tar vi oss till delstaten Penang och dess härliga stränder och städer. Delstatshuvudstaden Georgetown karaktäriseras av sin mångkultur och breda mix av europeiska och asiatiska influenser. Här kan du shoppa i lyxiga gallerior och på färgstarka marknader, eller upptäcka fantastiska kulturarv såsom det vackert utsmyckade klanhuset Khoo Kongsi och det buddhistiska templet Dharmikarama.

Vill du ha maximal avkoppling, sol och bad så är Langkawi ett utmärkt resmål. Denna ögrupp ligger utanför Malaysias nordvästra kust och kännetecknas av kritvita korallstränder och en rofylld atmosfär.

I den heta huvudstaden Kuala Lumpur får du en modern storstad med futuristiska skyskrapor, charmiga hus, gröna parker och
+

välbesökta marknader. Här ligger Petronas Twin Towers, som en gång var världens högsta byggnad. Välkommen att boka en resa till Malaysia!

Orangutang, Borneo.
Strandstolar och parasoll på Langkawi, Malaysia.
Fjärilspark på Penang, Malaysia.
Moske Kuala Lumpur, Malaysia.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.