Resor till Singapore

Unna dig en resa till Singapore som lockar med glasbeklädda skyskrapor, gröna parker, tropisk regnskog och historiska byggnader och tempel. Hit reser du för att få den bästa kombinationen av storstadsliv, sol och bad. Asiens minsta land ligger med Malaysia som närmsta granne och består av huvudön Singapore och 58 mindre kringliggande öar. Här väntar ”Asien för nybörjare” eftersom du får den bästa kombinationen av asiatisk kultur och det moderna västerländska – en kontinental lyckokaka! 

Singapores största stad är den moderna storstaden med samma namn. Här är utbudet på saker att se och göra under semestern stort. Det finns bra restauranger med mat från världens alla hörn och shopping i världsklass på den stora shoppinggatan Orchard Road. Drick en Singapore Sling på Raffles Hotel, gå på zoo eller svalka dig på Snow City som har en lång pulkabacke. Gardens By The Bay ligger vid hamnen och är ett parkområde med växthus, höga träd och broar.

Merillion, Singapore.
Botaniska trädgården i Singapore.
Marina Park på kvällen, Singapore.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.