Resor till Sri Lanka

Boka resa till Sri Landa och njut av salta bad i en exotisk miljö. Den smaragdgröna ön ligger sydost om Indien i Asien och lockar med underbara stränder, kokosnötspalmer, tropisk djungel och höga berg. Stränderna vid framförallt den sydvästra kusten som är badvänliga och har fina dykmöjligheter. Kombinera den sköna solsemestern med utflykter till doftande kryddträdgårdar och teplantager.

Landet lockar också med storslagna kulturella upplevelser som sträcker sig tusen år tillbaka i tiden. Detta är något du kan se i de rökelsedoftande templen, som till exempel Tandtemplet i den gamla huvudstaden Kandy.

Krydda gärna resan med ett besök i nationalparken Yala och se på bland annat leoparder och elefanter. Du kan även följa med på en spännande valsafari.

Den färgstarka huvudstaden Colombo lockar med bra shopping, trevliga restauranger och mycket puls vid huvudgatan Galle Road. Sri Lanka är även känt för sina vackra ädelstenar, kokosnötter och curryrätter. 

Beach, Sri Lanka
Elefanter i flod, Sri Lanka
Teplantage på Sri Lanka
Solnedgång över risfält på Sri Lanka

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.