Annons:

Resor till Sri Lanka

Den smaragdgröna ön Sri Lanka ligger sydost om Indien i Asien och lockar med underbara stränder, kokosnötspalmer, tropisk djungel och höga berg.

Boka resa till Sri Landa och njut av salta bad i en exotisk miljö. Stränderna vid framförallt den sydvästra kusten som är både badvänliga och erbjuder fina dykmöjligheter. Kombinera den sköna solsemestern med utflykter till doftande kryddträdgårdar och teplantager som ofta breder ut sig längre än ögat når.

Landet lockar också med storslagna kulturella upplevelser som sträcker sig tusen år tillbaka i tiden. Detta är något du kan se i de rökelsedoftande templen, som till exempel Tandtemplet i den gamla huvudstaden Kandy.

Krydda gärna resan med ett besök i nationalparken Yala och se på bland annat leoparder och elefanter. Du kan även följa med på en spännande valsafari.

Den färgstarka huvudstaden Colombo lockar med bra shopping, trevliga restauranger
+

och mycket liv och rörelse vid huvudgatan Galle Road. Sri Lanka är även känt för sina vackra ädelstenar, kokosnötter och fantastiska curryrätter. 

Beach, Sri Lanka
Elefanter i flod, Sri Lanka
Teplantage på Sri Lanka
Solnedgång över risfält på Sri Lanka
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.