Resor till Thailand

Boka en resa till Thailand och ta del av en av vinterns hetaste resmål. Thailand breder ut sig mitt i Sydostasien och har alla ingredienser till den perfekta solsemestern för soldyrkare och snorklare. Besök flytande marknader, beundra tempel, upptäck djungeln från en elefantrygg, ät den klassiska nudelrätter pad thai och drick en kall Singha!

Thailands största ö, Phuket, är en turistmagnet med svårslaget utbud. Här finns fina stränder, snälla korallrev och ett intensivt nöjesliv. Krabi, omgivet av sockertoppsberg, hav och mangrove, är en småputtrig provins 90 mil söder om Bangkok.

Något som definitivt inte är sömnigt är just Bangkok som hör till kanske världens hetaste huvudstäder – i dubbel bemärkelse. Pulserande nöjesliv, häftiga takbarer och fantastisk shopping är bara några saker som lockar här i den asiatiska metropolen.

Flytande marknaden i Bangkok, Thailand.
Long tail båtar vid stranden i Krabi, Thailand.
Tempel i Bangkok, Thailand.
Longtailbåt, Krabi, Thailand.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.