Resor till Albanien

Boka en resa till Albanien och få en skön solsemester vid Medelhavet. Greklands granne är en välbevarad hemlighet som allt fler börjar få upp ögonen för. Här får du slumrande bersgbyar, vackra storstäder och mysiga badorter. Naturen är vacker och en populär sevärdhet är den facinerande vattenkällan Syri i Kaltër, det blå ögat. Det albanska köket är inspirerat av det grekiska och italienska så vänta dig läckra middagar med fetaost, oliver, skaldjur och pizza.

Badorten Saranda ligger i södra Albanien mittemot den grekiska ön Korfu. Här njuter du av sköna dopp i det kristallklara vattnet och efter det kan du ta en promenad längs den palmkantade strandpromenaden. Kuststaden Dhermi hittar du i en djup vik i mitten av den albanska rivieran. I norr väntar Durrës, en hamnstad med ett hett nöjesliv som du också kan kombinera med en tur till Albaniens heta huvudstad Tirana. 

Saranda, Albanien.
Saranda, Albanien.
Dhermi, Albanien.
Dhermi, Albanien.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.