Resor till Lettland

Vill du ha en prisvärd semester i östra Europa ska du boka en resa till Lettland. Resmålet ligger i mitten av de tre baltiska länderna och är känt för sina vackra palats och charmiga städer.

Styr kosan till huvudstaden och det mest populära weekendresmålet Riga.  En modern stad med ett stort utbud av både kultur och nöje. Samtidigt sitter historian kvar i väggarna och i hjärtat ligger Gamla stan med torn och hus med vackra utsmyckningar i jugendstil. Besök byggnader som Domkyrkan, Saint Peterskyrkan och Svarthuvudenas hus. Många sevärdheter ligger på Livutorget som också är en stark mötespunkt välfyllda uteserveringar sommarid och en mysig julmarknad i december. Är du nyfiken på hur en lettisk marknad ser ut ska du gå till den färggranna Centralmarknaden som ligger i gamla zeppelinhangarer.

Prisvärt är ett av ledorden i Riga – med vad kan passa bättre än att få något som både är prisvärt och
+

riktigt bra? Att både shoppa, gå på restaurang och unna sig en spabehandling är billigt! Kombinera gärna din storstadssemester med en tur till badorten Jurmala!

Vy över Riga, Lettland.
Svarthuvudenas hus, Rådhustorget, Riga, Lettland.
Gamla stan, Riga, Lettland.
Smal gränd i Gamla stan, Riga, Lettland.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.