Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Resor till Litauen

Är du nyfiken på att resa till Litauen? Störst och sydligast av de tre baltiska länderna, men också den som hittills fått minst uppmärksamhet. Ta därför chansen att lära känna denna pärla i östra Europa!

Den rustika huvudstaden Vilnius är ett weekendresmål med fantastisk arkitektur och en spännande historia. Strosa runt bland de mysiga gatorna i den gamla stadsdelen. Sätt dig sedan på en restaurang och beställ in den litauiska nationalrätten cepelinai så får du potatisdumplings fyllda med kött. Litauen har många kyrkor och en av dem i Vilnius som drar mest turister är vackra domkyrkan St. Stanislaus och St. Ladislaus basilika. Ta gärna bergbanan till Gediminas torn som är resterna av ett gammalt slott. Härifrån får du den bästa utsikten över Vilnius gamla stadsdel. Besök dessutom Uzupio, som är en egen stad i staden med kreativ gatukonst . Russian Market står också högt på prioriteringslistan.

Prisnivån ligger lite lägre i Litauen så här har du råd att unna dig både lyxmat
+

och avkopplande skönhetsbehandlingar.  

Vy över Gamla stan i Vilnius, Litauen.
Kyrkor i Gamla Stan i Vilnius, Litauen.
Mindaugasbron över Neris i Vilnius, Litauen.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.