Resor till Belgien

Unna dig en härlig resa till Belgien, ett litet land som lockar med ljuvlig choklad, sagolika våfflor och mer än 300 ölsorter. Res till Tintins hemland och ta del av allt från brusande storstäder till små belgiska byar. Förutom choklad kan du frossa i pommes frites och musslor, stora museum och bra shopping. 

I huvudstaden Bryssel huserar både EU-parlamentet och NATO:s högkvarter och det är en livlig mötesplats för många kulturer. Här finns också många kända byggnadsverk och den stora järnkristallen Atomium som är förstorad 165 miljarder gånger är en höjdpunkt. Den kissande pojken Manneken Pis är ett annat av Bryssels mest kända landmärken. Det vackra torget Grand-Place finns med på UNESCO:s världsarvslista och här omkring hittar du trevliga restauranger och mysiga butiker. Välkommen att boka en resa till Belgien!

Grand Place, Bryssel, Belgien.
Mannekin Pis, Bryssel, Belgien.
Triumfbåge, Bryssel, Belgien.
Belgiska våfflor, Belgien.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.