Resor till Finland

Boka en resa till Finland och ta del av en av Nordens vackra pärlor. Du får en kontrastrik semester med norrsken, skidåkning, en skärgård med över 70 000 öar och heta storstäder. Finland är lika känt för sina bastubad som för sina finska piroger. Älskar du julen måste du göra ett besök hos jultomtens verkstad Santa Claus Village, som är en temapark utanför Rovaniemi.

Helsingfors är en trendig kulturstad på den finska kusten med en arkitektur inspirerad av den svenska och ryska. Shoppingen är bra och du hittar finska designermärken som Marimekko och Iittala. Utbudet av nöjen, restauranger och nattliv är också stort. En av Finlands mest kända sevärdheter är fästningen Sveaborg som du hittar en kvarts båttur utanför Helsingfors.  

Senattorget, Helsingfors, Finland.
Norra hamnen, Helsingfors, Finland.
Gammal spårvagn, Helsingfors, Finland.
Uspenski katedralen, Helsingfors, Finland.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.