Resor till Frankrike

Det finns många fantastiska anledningar till att boka en resa till Frankrike. Det är ett stort land med både heta storstäder och klassiska turistorter vid havet – med den gemensamma nämnaren att njuta av det goda livet. Här hittar du fransk gourmetmat som får smaklökarna att dansa tango, häftiga kulturella upplevelser, konst i världsklass och det senaste inom modevärlden.

Paris är världens mest besökta stad och här finns det stora boulevarder, plats för massor av passion och picknickorgar fyllda med vin och baguetter. Eiffeltornet, Louvren och Triumfbågen ligger på topp bland sevärdheterna i den franska huvudstaden. I söder hittar du Franska rivieran och läckra Nice som lockar med både strand, storstadspuls, pastellfärgade husfasader och soldränkta uteserveringar. Marseille har massor av blomstrande kultur och i hamnen ligger krogar och restauranger som ett pärlband längs båda kajerna. 

Eiffeltornet, Paris, Frankrike
Vy över Nice
Vy över Marseille, Frankrike
Meny fransk restaurang
Louvren, Paris, Frankrike

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.