Att göra i Paris

Paris är möjligheternas stad som bjuder sina besökare på storslagna sevärdheter, fantastisk shopping, härliga parker och gastronomiska upplevelser som är kända långt utanför den franska gränsen. Lär känna Paris genom någon av de många hop-on-hop-off-bussar som rullar genom staden eller varför inte se Paris från ovan? Boka en helikopter-sightseeing från Héliport de Paris som tar dig över Paris takåsar för att slutligen landa i anrika Versailles. Förflytta dig från ett luftperspektiv till underjorden och upptäck de fantastiska katakomberna under Paris. En guidad tur i de trånga passagerna och labyrinterna är någonting utöver det vanliga och den startar vid Catacombs i central Paris.
+

Vill du utforska Paris på egen hand kan du ta dig fram på cykel och hitta dina egna smultronställen. De berömda byggnaderna Notre-Dame, Eiffeltornet, Sacré-Cœur, Louvren och det moderna konstmuseet Centre George Pompidou bjuder alla på fantastisk arkitektur och intressanta upplevelser och är för många besökare ”ett måste”. Om du blickar utanför de mest populära sevärdheterna kommer du att upptäcka klassiska franska kvarter vid Place des Vosges och hit kommer du när du hoppar av på tunnelbanan på Chemin Vert. När vädret tillåter kan du njuta av utomhusbio på Parc de la Villette, titta på cirkus eller njuta av härlig musik. I konstnärstäta Montmartre är det många som vill avbilda din siluett med både pensel och klippkonst. Det kan vara dyrt men du får ett unikt porträtt av dig själv.

01

Shopping i Paris

Paris paradgata Champs Elysees har länge varit det ultimata shoppingdistriktet i Paris. Många av de exklusiva butikerna har sin trogna adress här men på senare år har gatan fått sällskap av billiga kedjor och snabbmatsrestauranger. Gatan är absolut v&au... Läs mer

01

Restaurangtips i Paris

Mat har alltid varit ett hett samtalsämne i Paris och den franska maten är internationellt känd som något av det bästa i världen. Det finns många stjärnkrogar i den franska huvudstaden och räcker budgeten kan du förlägga ett besök p&ar... Läs mer

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.