Resor till Holland

Boka en resa till Holland och njut av ett litet men tätbefolkat land med mysiga städer, tulpanodlingar, kanaler och väderkvarnar. Det är ett platt land med korta avstånd och många sevärdheter. 

Amsterdam är en av favoriterna i Europas mest kompakta land och detta är en modern metropol med ett historiskt centrum. Här får du vackra kanaler och broar, husbåtar, massor av kultur, trevliga kaféer och ett spännande nöjesliv. Du tar dig enklast runt med cykel och på det sättet upplever du även staden på bästa sätt. Ta ett stopp vid det berömda Anne Frank-huset, besök Van Gogh-museet, shoppa eller slå dig ner i den trevliga Vondelparken. På våren ska du absolut göra en utflykt till Keukenhof som är en park med färgsprakande tulpaner.  

Vackra hus och tulpaner i Amsterdam, Holland
Sightseeingbåt på kanal, Amsterdam, Holland.
Tulpaner i Amsterdam, Holland.

Boka enkelt online med personlig service

Avboka resan utan anledning

Delbetala med Klarna

Kundnöjdet 8.2 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.